СНОУБОРД АВТОМАТИ

Сноуборд автоматите са изключително важна част от екипировката на всеки сноубордист, тъй като те са връзката между тялото ни и дъската. Колкото по-високо е качеството на автоматите, толкова по-директен контрол се упражнява върху борда. 


Производителите на сноуборд апарати в премиум класа Bent Metal, Drake и GNU не правят компромис с никой от компонентите, които съставят автоматите, и съответно всеки техен продукт гарантира максимална сигурност и надеждност! Залагайки на високотехнологичен ноу-хау, новаторски дух, първокласни материали с ненадминати свойства и върхова прецизност на изработката, те успяват да създадат автомати за сноуборд от най-висок клас. 

В aqumatrix.bg ще откриеш иновативни модели с различни размери и флекс, които ще отговорят и на най-претенциозното търсене. Всеки чифт автомати за сноуборд при нас се характеризира с висока издръжливост на страповете, бързи и здрави помпи и удобни кори със завидна устойчивост - задължителни предпоставки от извънредна важност за безопасното и комфортно каране по всеки тип терен. 

Осигури си увереност в уменията, безапелационна стабилност и перфектен контрол над всяко движение на борда, с автомати за сноуборд от най-висок клас от AQUAMATRIX.

Вижте повече Скрийте

Тук са 83 продукта.

Показани са 1-30 от общо 83 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата