СНОУБОРД АВТОМАТИ ЖЕНИ

Потопете се в нашата избрана колекция от дамски сноуборд автомати, всеки от които е внимателно настроен, за да постигнете уникално изживяване при всяко спускане. 

Stylist на Bent Metal предоставя съчетание от финес и функционалност, създадени за дамите сноубордисти. Автоматите гарантират безупречен баланс между отзивчивост и комфорт, всичко това опаковано в елегантен дизайн, идеален за тези, които търсят здрава връзка с дъските си. От по-меката страна, Metta автоматите са подходящи както за новаците, така и тези, които ценят удобните спускания, предлагайки плавно представяне.

Drake моделът Queen привлича вниманието със своята здрава, но лека структура, създадена специално за жените, гарантирайки плътно прилягане и неограничена мобилност. Накрая, Jade се издига като символ на елегантност и най-висока производителност, отговарящи на сноубордистките, които преодоляват граници с прецизната си кора и напреднала система за страпове.

Заедно тези обувки отговарят на същността на женския дух и обещават несравнимо партньорство на всяка дама по покритите със сняг склонове.

Вижте повече Скрийте

Тук са 19 продукта.

Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата