ALL MOUNTAIN СКИ

Ските за цялата планина са доказателство за ангажимента на Lib Tech да предоставя стабилна производителност в разнообразни терени. Проектирани за тези, които търсят универсалност, тези ски се справят блестящо в разнообразни условия, от поддържани писти до предизвикателни трасета извън пистите.

Изработени чрез известния процес "Mervin Made", всеки детайл е майсторски оформен, за да предложи изключително каране. В сърцевината на дизайна им е перфектният баланс между гъвкавост и твърдост, осигурявайки възможност на скиорите да карат с прецизност по твърд сняг, като едновременно с това се наслаждават на плаване и стабилност в по-мекия сняг.

Уникалният подход на Lib Tech към устойчивостта е очевиден, като скиите за цялата планина и всички терени са основани върху технологията им Eco Light. Това осигурява лек, но устойчив дизайн, постигнат чрез използване на екологично чисти материали. Интелигентният дизайн, ключов за всички продукти на Lib Tech, е изразен, с функции като технологията magne-traction, предлагаща несравнимо сцепление по ръба, което допълнително подобрява стабилността и контрола.

Ярките графики и естетически приятният профил завършват продукта, превръщайки го в идеалния партньор по склоновете. Със скиите на Lib Tech, скиорите са подготвени да завладеят планините, без значение от условията, като също така подкрепят компания, която цени занаята, иновациите и благосъстоянието на нашата планета.

Вижте повече Скрийте

Тук са 9 продукта.

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата