СНОУБОРД И СКИ МАСКИ ЗА ЖЕНИ

Сноуборд и ски маските на Smith, предназначени за жени, предлагат хармонично съчетание от стил, производителност и технологична революция на пистите. Изработени с мисъл за водещите представителки на зимните спортове, тези маски предлагат изключителна яснота и модерен дизайн.

Основата на маските е технологията ChromaPop на Smith, която повишава контраста и цветовете, осигурявайки безупречна видимост в различни снежни условия. Независимо дали се справяте с труден планински терен или карате по добре поддържани склонове, ChromaPop гарантира, че всеки детайл изпъква, позволявайки ви лесно да се адаптирате към променящата се светлина и условия.

Освен това, тези очила разполагат с технологията MAG, магнитна система за бърза смяна на лещите, за да се адаптират към различни светлинна видимост. Тази гъвкавост гарантира готовност за разнообразни ситуации - от спускания в слаба светлина до слънчеви склонове.

Подчертава се и комфортът с отзивчива система за прилягане и 3-слойна DriWix пяна за лице, която осигурява здраво и контролирано отстраняване на влагата. Ски и сноуборд маските на Smith за жени са надежден спътник за вашите планински приключения.

Вижте повече Скрийте

Тук са 44 продукта.

Показани са 1-30 от общо 44 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата