СНОУБОРД ДЕЦА

Добре дошли в зимния рай, където младите спортисти могат да намерят своята идеална дъска за планински приключения! Внимателно подбрана колекция от детски сноуборди представя оживените и енергични дизайни на Roxy и иновативно майсторство и изработка на Lib Tech. Всяка дъска е проектирана да предложи правилната комбинация от гъвкавост, стабилност и забавление, правейки ги идеални за младежите, които искат да карвират, да се плъзгат или да летят във въздуха. 


Детски сноуборди Roxy: Потопете се в цветен асортимент от сноуборди, които са толкова стилни, колкото и функционални. Детските дъски на Roxy са проектирани да помагат на малките карачи да развиват увереност на пистите с по-леки и по-управляеми конструкции, които не правят компромис с технологията. 

Младежка Серия на Lib Tech: Lib Tech пренася магията на своите известни технологии към малчуганите. Тези дъски са с отличителни функции като banana technology и magne-traction, които гарантират безопасност и прогресия на снега, адаптирани за енергията и ентусиазма на младите сноубордисти. 

Пакети сноуборди за деца: Подгответе се да покорите пистите с нашите удобни пакети за сноуборд, които включват мека и лесна за каране дъска и автомати. Тези пакети са специално подбрани, за да направят сноуборд преживяването на вашето дете безпроблемно и забавно още от първото спускане.

При нас качеството среща радостта, и всеки завой носи усмивка! Намерете рокер, дирекшънал или true twin дъска за вашето дете . 

Вижте повече Скрийте

Тук са 4 продукта.

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата