ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕЛОСИПЕДИ

Електрическите велосипеди (или още Е-bikes) са все по-популярни и след като пробваш, няма да е трудно да разбереш защо. Те са чудесен вариант, ако трябва да изминеш дълъг път или просто искаш да стигнеш по-бързо до работа.

Със своя интегриран електрически мотор, който ти помага, докато въртиш педалите, те са сравнително по-малко натоварващи от традиционните колела. Електрическите велосипеди също могат да бъдат ефективна и достъпна алтернатива на шофирането. Е-колелото е и по-екологиченият избор, тъй като разполага с акумулаторна електрическа батерия, която се зарежда за кратко време. 

В AquaMatrix.bg ще намериш разнообразие от висококачествени и мощни електрически велосипеди TREK с безупречни параметри и различно предназначение. Може би имаш нужда от планински е-велосипед с пълно окачване или просто търсиш готино градско електрическо колело. А защо не класическият шосеен модел? А ако се колебаеш или се затрудняваш, не се притеснявай да ни пишеш или ни се обади.

Без повече стоене по задръствания. Край на трудните преходи по еко пътеките. Дори дългите разстояния вече няма да са проблем. Разнообрази ежедневието си с иновативен електрически велосипед TREK!

Вижте повече Скрийте

Тук са 18 продукта.

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата