ORIGINAL BANANA TECHOLOGY (BTX)

Преди 11 години, експерименталната дививизия на Lib Tech обръща хода на сноуборд индустрията буквално на обратно, създавайки легендарния модел Skate Banana и представяйки оригиналната Banana технология (Original Banana Technology). До този момент сноуборд дъските са с камбер профил, тоест, като поставите борда на база се получава разстояние между земята и средата на борда. Това означава, че за да активирате целия кант и радиус на дъската трябва да имате правилните умения.
ORIGINAL BANANA TECHOLOGY е точно обратното на камбер и се казва рокер. Най-ниската точка на дъската е именно по средата. Точно под точките, където стоят двата крака, профилът преминава към съвсем лек камбер и след това се издига към носа и опашката. Това дава възможността при съвсем леко влизане в кант да се активира целия контур без абсолютно никакво усилие. Това означава, че този профил ви гарантира, че ще се НАУЧИТЕ ДА КАРАТЕ МНОГО БЪРЗО С МНОГО МАЛКО ПО-МАЛКО УСИЛИЕ. Това е профилът, с който ще прогресирате най-бързо и лесно и можете да карате от ден 1 до края!

C2

Travis Rice е човекът, който разработва C2 контурa. Перфектно балансирана форма, която работи съвършено добре в цялата планина. Лек рокер по средата на дъската, продължаващ със силно изразени камбери под автоматите, завършващи с носа и опашката. Контур с много силен “pop”(гъвкавост и живина), който е готов да избухва както в сноупарка, така и в дълбоката пудра и курорта. C2 идва в три варианта: стандартен C2 профил, C2е (easy) с лек рокер между автоматите и C2x(xtreme), който е с най-силно изразен рокер.

C3

Любимата форма на Jamie Lynn и голяма част от про-тата на Lib Tech. Леко изразен рокер по средата на краката, който не се докосва до земята и наподобява камбер, продължаващ в много силно изразени камбер зони. Този контур е създаден за силно и агресивно карвиране, съвършен контрол и плува чудесно в дълбокото. Нека червеният цвят не ви плаши, според всички про-та на Mervin, мекият C3 профил е изключително лесен за каране и прилича по поведение на C2, като в същото време е изключително прецизен!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата