Суперкалибер колело на Трек на фона на планина със слоган "Обратно изкупуване".

Програма за обратно изкупуване на велосипеди

Желанието за нов велосипед често идва с предизвикателството какво да се направи със стария. Всеки един от нас е минал през трудния процес на търсене на подходящ купувач, подготовка на колелото за продажба или обмисляне на най-добрата платформа за публикуване на обява. Но има и друг, по-лесен начин.

Един от най-лесните и приятни начини да имате нов велосипед, е някой да ви помогне да намерите купувач за старото си колело. С нашата нова програма за обратно изкупуване, предлагаме тази услуга за вас. Вместо да инвестирате усилия и време в сервизиране, публикуване на обяви онлайн и организиране на срещи с потенциални купувачи, ние ще изкупим стария ви велосипед и ще ви предложим справедлива цена за него.

Защо да изберете нашата програма? Първо, тя ви дава възможността бързо и лесно да вземете следващия си велосипед. Второ, избягвате напрежението и несигурността, свързани с продажбата на лични вещи. И накрая, участвайки в програмата, вие не само обновявате своя гараж с ново колело, но и подкрепяте екологичен и устойчив подход към потреблението на ресурси.

Заповядай при нас, и нека заедно да направим прехода към новия ви велосипед по-лесен и приятен!

Първа стъпка

Изберете вашия нов велосипед TREK и заповядай при нас на място със своето колело. Ние ще се постараем да направим максимално обективна оценка за него и предложим справедлива цена за обратно изкупуване. Оценката се прави на място от наш служител, като е необходимо да ни представите документи за притежание. Притежанието на сервизна история може да потвърди техническото състояние на велосипеда.

Втора стъпка

След като бъде направена оценка на колело ви, ще ви изготвим оферта за покупката на новия велосипед, като приспаднем стойността на старото колело. Оценката се изготвя в писмена форма и може да бъде изпратена и по имейл. Направената оценка в първа стъпка не ангажира с покупка ако оценката не ви удовлетворя.

Трета стъпка

Последната трета стъпка, която е най-приятна, ви превръща в горди собственици на чисто нов велосипед TREK, отговарящ на всички ваши желания и мечти. Сумата за доплащане за новото колело може да бъде направена на изплащане с месечни вноски, с дебитна/кредитна карта или в брой.

Готови ли сте да обновите своят велосипед?

Не оставяйте старият си велосипед да събира прах! Заменете го с абсолютно нов, високопроизводителен велосипед!

Посетете ни за да научите повече

Работно време

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00

Събота: 10:00 - 18:00

Неделя: Почивен ден

Локация

София, ул. Йерусалим No15

Телефон за контакти

+359 882871056

Изберете вашето колело за нови приключения!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата