TREK RAIL 9.9 X0 AXS T-Type Gen 4 Deep Smoke | Електрически Ендуро велосипед - Изображение - AQUAMATRIX

TREK RAIL 9.9 X0 AXS T-Type Gen 4 Deep Smoke | Електрически Ендуро велосипед

  • Rating
23999,00 лв.
Последно поколение електрически ендуро байк TREK RAIL 9.9 X0 AXS T-Type Gen 4 Deep Smoke е един от най-електрическите велосипеди на пазара. Този TREK RAIL разполага с последно поколение задвижкаваща система BOSCH CX Performance с 85Nm и 250W мотор, 750Wh батерия напълно скрита в рамката. Оборудван е с въздушна вилка RockShox ZEB Ultimate и шок RockShox Super Deluxe с електрически AirWiz приемник, който показва в реално време налягането на вилката и шока. Задвижващата система е последно поколение електрически скорости SRAM X0 T-Type 1х12, хидравличното колче е отново електрически RockShox Reverb AXS и не на последно място електрически Quarq TyreWiz винтили, които също показват в реално време на телефона ви налягането на гумите. Всички тези екстри дават възможността този байк да тежи само 23.75 kg (за размер М). Всички електрически компоненти по този байк ви дават възможността да се насладите на карбонов кокпит Bontarger RSL от ново поколение представляващ 2 команди с два контролера, както и само две маркуча - предна и задна спирачка. Добре дошли в бъдещето!
Количество
768682570388
Изчерпано

Имформация

МОДЕЛ
RAIL 9.9 X0 AXS T-Type Gen 4
Батерия
Bosch PowerTube 750Wh / smart system
СЕЗОН
SS24
ТЕГЛО НА ВЕЛОСИПЕДА
M - 23.75 kg
РАМКА
OCLV Mountain Carbon main frame, 1.8'' lower head tube, Bosch System Controller-compatible, Removable Integrated Battery (RIB), Knock Block 2.0, guided internal routing, 34.9 mm seat tube, magnesium rocker link, Motor Armour, Mino Link, ABP, Boost148, 12 mm thru-axle, 150 mm travel
ВИЛКА
RockShox ZEB Ultimate, AirWiz, DebonAir spring, Charger 3 RC2 damper, 1.8" oversized tapered steerer, eMTB optimised crown, 44 mm offset, Boost110, 15 mm Maxle Stealth, 160 mm travel
КАСЕТА
SRAM Eagle XS-1295, T-Type, 10-52, 12-speed
ДИСКОВЕ
Bontrager Line Pro 30 / OCLV Mountain Carbon / Tubeless-Ready
ПРЕДНА КАПЛА
Bontrager Line Pro 30 / OCLV Mountain Carbon / Tubeless-Ready / 6-bolt / Boost110 / 15 mm thru-axle
ЗАДНА КАПЛА
Bontrager Line Pro 30 / OCLV Mountain Carbon / Tubeless Ready / Rapid Drive 108 / 6-bolt / SRAM XD driver / Boost148 / 12 mm thru-axle
КУРБЕЛ
SRAM X0 Eagle, 34T, T-Type,160 mm length
СПИРАЧКИ
SRAM Code Silver 4-piston hydraulic disc
СЕДАЛКА
Bontrager Arvada / austenite rails / 138 mm width
КОЛЧЕ НА СЕДАЛКАТА
RockShox Reverb AXS 34.9 mm : S 100 mm travel 340 mm length / M 150 mm travel 440 mm length / L-XL 170 mm travel 480 mm length
КОРМИЛО
Bontrager RSL Integrated handlebar/stem / OCLV Carbon / 27.5 mm handlebar rise / 820 mm width / 0-degree stem rise
ЕКИПИРОВКА
Bosch standard 4A (220-240 V) charger
ПЕДАЛИ
VP-536
ГРИПОВЕ
Bontrager XR Trail Elite
Аксесоари Боза
Bontrager TLR sealant / 180 ml
БАНДАЖ
Bontrager TLR
КОНТРОЛЕР
Bosch System Controller BRC3100 Bosch Mini Remote BRC3300 / smart system
МОТОР
Bosch Performance CX / 250 watt / 85 Nm / 25 km/h
ШОК
RockShox Super Deluxe Thru Shaft, AirWiz, 230 mm x 57.5 mm
СРЕДНО ДВИЖЕНИЕ
Chainring SRAM XX T-Type, 34T, steel
ВЕРИГА
SRAM X0 Eagle, T-Type, 12-speed
ПРЕДЕН ОБТЕГАЧ
-
ЗАДЕН ОБТЕГАЧ
SRAM X0 Eagle AXS, T-Type
КОМАНДИ
SRAM AXS POD Ultimate
МАКСИМАЛНО ДОПУСТИМО ТЕГЛО
This bike has a maximum total weight limit (combined weight of bicycle / rider / and cargo) of 300 pounds (136 kg).

Специфичен код

ean13
768682570388
Суперкалибер колело на Трек на фона на планина със слоган "Buy Back".

Желанието за нов велосипед често идва с предизвикателството какво да се направи със стария. Всеки един от нас е минал през трудния процес на търсене на подходящ купувач, подготовка на колелото за продажба или обмисляне на най-добрата платформа за публикуване на обява. Но има и друг, по-лесен начин с нашата програма за обратно изкупуване на велосипеди - Buy Back.

Един от най-лесните и приятни начини да имате нов велосипед, е някой да ви помогне да намерите купувач за старото си колело. С нашата програма за обратно изкупуване на колела, предлагаме тази услуга за вас. Вместо да инвестирате усилия и време в сервизиране, публикуване на обяви онлайн и организиране на срещи с потенциални купувачи, ние ще изкупим стария Ви велосипед и ще Ви предложим справедлива цена за него.

Защо да изберете програма за изкупуване на велосипеди? Първо, тя ви дава възможността бързо и лесно да вземете следващия си велосипед. Второ, избягвате напрежението и несигурността, свързани с продажбата на лични вещи. И накрая, участвайки в програмата, вие не само обновявате гаража си с ново колело, но и подкрепяте екологичен и устойчив подход към потреблението на ресурси.

Заповядай при нас без значение от модел, марка, и от това колко е старо колелото, и нека заедно да направим прехода към новия ви велосипед по-лесен и приятен!

Първа стъпка

Изберете своя нов велосипед TREK и заповядай при нас на място със старото си колело. Ние ще се постараем да направим максимално обективна оценка и предложим справедлива цена за обратно изкупуване. Оценката се прави на място от наш служител, като е необходимо да ни представите документи за притежание. Притежанието на сервизна история може да потвърди техническото състояние на велосипеда.

Втора стъпка

След като бъде направена оценка на текущото състояние на колело, ще изготвим оферта за покупката на нов Trek велосипед, като приспаднем стойността на старото колело. Оценката се изготвя в писмена форма и може да бъде изпратена и по имейл. Направената оценка в първа стъпка не ангажира с покупка ако оценката не ви удовлетворява.

Трета стъпка

Последната трета стъпка, която е най-приятна, ви превръща в горди собственици на чисто нов велосипед TREK, отговарящ на всички ваши желания и мечти. Сумата за доплащане за новото колело може да бъде направена на изплащане с месечни вноски, с дебитна/кредитна карта или в брой.

Онлайн запитване

Желаете да участвате в buy back програма и не сте сигурни дали можете да върнете стария си велосипед?

Попълнете тази форма и очаквайте отговор от нас до 3 работни дни.

Направете запитване

Работно време

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00

Събота: 10:00 - 18:00

Неделя: Почивен ден

Локация

София, ул. Йерусалим No15

Телефон за контакти

+359 882871056

Изберете вашето колело за нови приключения!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата