Какво представлява KOROYD?

Какво е KOROYD®?

Предизвикателството, пред което се изправя всеки един производител на каски за колелa е как те защитават максимално, да са комфортни и леки, с добро проветрение и не на последно място дизайн. SMITH като един от най-големите производители на каски за екстремни спортове знаят, че когато се концентрираш върху всяко едно нещо се получава един наистина добър продукт.

 

KOROYD® абсорбира удар много по-добре.

KOROYD® е слой наподобяващ пчелна пита изработен от изключително лек материал, който има способността да абсорбира много по-силни удари от стандартната пяна. При удар ядрото (питата) се смачква напълно контролирано, като енергията от удара се разпределя по по-голямата част от слоя. По този начин по-голямата част от каската поема целия удар и се избягва точковото натоварване на определени зони на главата. Каските за колела изработени с KOROYD® показват много по-добри резултати при тестове и гарантират по-ниски нива на травми при падане и удар.

 

KOROYD® осигурява много по-добро проветрение.

Освен много по-добрите нива на абсорбция при удар KOROYD® осигурява и много по-добра дишаемост и охлаждане на главата на човек. При каране KOROYD® насочва допълнителни нива свещ въздух към главата и същевременно с това отвежда изключително бързо и лесно нагорещения. Ако държите на максималната защита и лятото да можете да карате с каска независимо от температурите навън ви препоръчваме моделите FOREFRONT и OVERTAKE.

 

Инженерен перфекционизъм

Хиляди кополимерни екструдирани тръби, термично заварени, за да създадат несравнимо последователно и напълно конструирано ядро. Всеки сегмент Koroyd® е конструиран така, че да осигурява точни спецификации на дурометъра, размера и дебелината, за да осигури най-голяма устойчивост на удар и естетично последователно представяне.

 

KOROYD® при каските за колело

В момента имаш избор от 4ри модела на SMITH с KOROYD, които ще те пазят добре и ще ти осигурят необходимата сигурност и безопасност.

SMITH ROVER и SMITH ROVER MIPS
SMITH FOREFRONT и SMITH FOREFRONT MIPS

SMITH ROUTE MIPS
SMITH OVERTAKE и SMITH OVERTAKE MIPS

Related Products