• -BGN75.80
2021 Bent Metal JOINT charcoal - Изображение - AQUAMATRIX

2021 Bent Metal JOINT charcoal

BGN303.20 Save BGN75.80
BGN379.00
Delivery from 24 up to 72 hours
Available
841049078571
Create a fluid JOINT between you, your board, and the mountain with the Bent Metal JOINT 2021. The JOINT brings BMBW’s standard of high performance components and a Mervin Made Flex Control Drive Plate together for less money and more all mountain action. The boron fiber Drive Plate pairs with a nylon high back and heel cup to create a responsive yet forgiving all mountain performance.
AM Size
841049078571

Data sheet

Model
Joint
Flex
5
Chassis
Uni-Body Polymer Design
Highback
Performance Polymer Highback
Ankle Strap
Mobility Strap
Driveplate
Boron Fiber Driveplate
Toe Strap
Light Form Toe Strap
Disk
Large Axis Disk: 4x4 And Burton Channel
Season
Fw20

Specific References

ean13
841049078571

Всеки е чувал за мартенската пудра и всеки знае, че тя идва изневиделица, но всички забравяме за нея. Когато дойде краят на февруари и температурите се покачат, всички започваме да цъкаме с уста и да си говорим как пролетта е дошла, а с нея и зимата е приключила.

И всяка година забравяме за Мартенската пудра.

Март месец е пълен с метеорологични обрати и както денят може да е топъл и слънчев, така на следващия може да се събудим с огромна температурна разлика и с прясно навалял сняг. Земята все още е студена, има натрупала основа и дори малкият снеговалеж се задържа. От друга страна телата ни са загрели през сезона и са готови за сериозно каране в дълбок сняг. За това:

Не проспивай Мартенската пудра!

Зимата настъпва малко по-късно по нашите ширини, което пък означава, че продължава до малко по-късно. Ако преди карахме от началото на декември месец, то вече карането започва от януари, което пък автоматично означава, че март месец остава един сериозен месец за практикуване на зимни спортове. Пудрата през месец март е митично създание, което се появява, като в сън, остава за малко и после се изпарява буквално, така че ако искаш да се срещнете...

Дебни за Мартенската пудра!

Сезонът не свършва февруари, сезонът продължава и март месец, когато ще се ровим в пудрата и ще се наслаждаваме на слънчевите дни на планината.

Помогни ни да напишем заедно легендата за Мартенската пудра , като ни разкажеш в снимки или коментар за твоето преживяване по снежните планини през март месец!

Да се помолим за Мартенска пудра!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password