• -BGN87.80
2021 Bent Metal AXTION black - Изображение - AQUAMATRIX

2021 Bent Metal AXTION black

BGN351.20 Save BGN87.80
BGN439.00
Delivery from 24 up to 72 hours
Available
841049078670
The new Bent Metal Axtion 2021 is a performance enhanced all mountain go to. A team favorite this binding is solid reliability with a light design. Featuring the Mobility ankle strap and Grip Form toe strap, a Uni-Body nylon chassis and a solid asymmetric high back for increased rigidity. Looking for top to bottom performance, comfort and reliability? Then it’s time, time, time for some Axtion!
AM Size
841049078670

Data sheet

Model
AXTION
Flex
6
Chassis
Uni-Body Polymer Design
Highback
Performance Polymer Highback
Ankle Strap
Power Construction Strap
Driveplate
Magnesium Fiber Driveplate
Toe Strap
Grip Form Toe Strap
Disk
Large Axis Disk: 4x4 And Burton Channel
Season
Fw20

Specific References

ean13
841049078670

Всеки е чувал за мартенската пудра и всеки знае, че тя идва изневиделица, но всички забравяме за нея. Когато дойде краят на февруари и температурите се покачат, всички започваме да цъкаме с уста и да си говорим как пролетта е дошла, а с нея и зимата е приключила.

И всяка година забравяме за Мартенската пудра.

Март месец е пълен с метеорологични обрати и както денят може да е топъл и слънчев, така на следващия може да се събудим с огромна температурна разлика и с прясно навалял сняг. Земята все още е студена, има натрупала основа и дори малкият снеговалеж се задържа. От друга страна телата ни са загрели през сезона и са готови за сериозно каране в дълбок сняг. За това:

Не проспивай Мартенската пудра!

Зимата настъпва малко по-късно по нашите ширини, което пък означава, че продължава до малко по-късно. Ако преди карахме от началото на декември месец, то вече карането започва от януари, което пък автоматично означава, че март месец остава един сериозен месец за практикуване на зимни спортове. Пудрата през месец март е митично създание, което се появява, като в сън, остава за малко и после се изпарява буквално, така че ако искаш да се срещнете...

Дебни за Мартенската пудра!

Сезонът не свършва февруари, сезонът продължава и март месец, когато ще се ровим в пудрата и ще се наслаждаваме на слънчевите дни на планината.

Помогни ни да напишем заедно легендата за Мартенската пудра , като ни разкажеш в снимки или коментар за твоето преживяване по снежните планини през март месец!

Да се помолим за Мартенска пудра!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password