• -BGN139.80
2021 Bent Metal SOLUTION black - Изображение - AQUAMATRIX

2021 Bent Metal SOLUTION black

BGN559.20 Save BGN139.80
BGN699.00
Out-of-Stock
841049078946
Bent Metal Solution 2021, the super car of bindings, just got more super with the addition of the all new dyadic construction Dual Band ankle strap and canted EVA footbed with a shock absorbing heel pad. Add to that the unmatched weight to strength ratio of a carbon fiber highback and unflinching performance of a carbon fiber Flex Control Drive Plate you have one seriously tricked out speedster. All the lightest strongest elements we could dig up, murdered out and built for speed.
841049078946

Data sheet

Model
Solution
Flex
8
Chassis
Two-Piece Design
Highback
Carbon Fiber Highback
Ankle Strap
Precision Construction Strap
Driveplate
Carbon Fiber Driveplate
Toe Strap
Light Form Toe Strap
Disk
Small Disk: 4x4 And Burton Channel
Season
FW20

Specific References

ean13
841049078946

Всеки е чувал за мартенската пудра и всеки знае, че тя идва изневиделица, но всички забравяме за нея. Когато дойде краят на февруари и температурите се покачат, всички започваме да цъкаме с уста и да си говорим как пролетта е дошла, а с нея и зимата е приключила.

И всяка година забравяме за Мартенската пудра.

Март месец е пълен с метеорологични обрати и както денят може да е топъл и слънчев, така на следващия може да се събудим с огромна температурна разлика и с прясно навалял сняг. Земята все още е студена, има натрупала основа и дори малкият снеговалеж се задържа. От друга страна телата ни са загрели през сезона и са готови за сериозно каране в дълбок сняг. За това:

Не проспивай Мартенската пудра!

Зимата настъпва малко по-късно по нашите ширини, което пък означава, че продължава до малко по-късно. Ако преди карахме от началото на декември месец, то вече карането започва от януари, което пък автоматично означава, че март месец остава един сериозен месец за практикуване на зимни спортове. Пудрата през месец март е митично създание, което се появява, като в сън, остава за малко и после се изпарява буквално, така че ако искаш да се срещнете...

Дебни за Мартенската пудра!

Сезонът не свършва февруари, сезонът продължава и март месец, когато ще се ровим в пудрата и ще се наслаждаваме на слънчевите дни на планината.

Помогни ни да напишем заедно легендата за Мартенската пудра , като ни разкажеш в снимки или коментар за твоето преживяване по снежните планини през март месец!

Да се помолим за Мартенска пудра!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password