• -BGN75.80
2021 Bent Metal METTA black - Изображение - AQUAMATRIX

2021 Bent Metal METTA black

BGN303.20 Save BGN75.80
BGN379.00
Out-of-Stock
841049078960
The Bent Metta 2021 fully embraces it’s literal meaning: A sincere wish for the welfare and genuine happiness of all beings, without exception. The Metta binding is an all terrain, feel-good binding with a medium flex that provides a great foundation to ride strong, with confidence. A responsive, yet forgiving, nylon highback and chassis, paired with a Mervin Made Boron Fiber Flex Control Drive Plate, light form toe strap and IMEVA Power Ankle Strap come together for a fully cohesive Flex Control Advantage.
841049078960

Data sheet

Model
Metta
Flex
5
Chassis
Uni-Body Polymer Design
Highback
Performance Polymer Highback
Ankle Strap
Mobility Strap
Driveplate
Boron Fiber Driveplate
Toe Strap
Light Form Toe Strap
Disk
Large Axis Disk: 4x4 And Burton Channel
Season
Fw20

Specific References

ean13
841049078960

Всеки е чувал за мартенската пудра и всеки знае, че тя идва изневиделица, но всички забравяме за нея. Когато дойде краят на февруари и температурите се покачат, всички започваме да цъкаме с уста и да си говорим как пролетта е дошла, а с нея и зимата е приключила.

И всяка година забравяме за Мартенската пудра.

Март месец е пълен с метеорологични обрати и както денят може да е топъл и слънчев, така на следващия може да се събудим с огромна температурна разлика и с прясно навалял сняг. Земята все още е студена, има натрупала основа и дори малкият снеговалеж се задържа. От друга страна телата ни са загрели през сезона и са готови за сериозно каране в дълбок сняг. За това:

Не проспивай Мартенската пудра!

Зимата настъпва малко по-късно по нашите ширини, което пък означава, че продължава до малко по-късно. Ако преди карахме от началото на декември месец, то вече карането започва от януари, което пък автоматично означава, че март месец остава един сериозен месец за практикуване на зимни спортове. Пудрата през месец март е митично създание, което се появява, като в сън, остава за малко и после се изпарява буквално, така че ако искаш да се срещнете...

Дебни за Мартенската пудра!

Сезонът не свършва февруари, сезонът продължава и март месец, когато ще се ровим в пудрата и ще се наслаждаваме на слънчевите дни на планината.

Помогни ни да напишем заедно легендата за Мартенската пудра , като ни разкажеш в снимки или коментар за твоето преживяване по снежните планини през март месец!

Да се помолим за Мартенска пудра!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password