• -59,75 лв.
SMITH ENGAGE 2 MIPS matte poppy / terra | Планинска вело каска - Изображение - AQUAMATRIX

SMITH ENGAGE 2 MIPS matte poppy / terra | Планинска вело каска

  • Rating
179,25 лв. Спестете 59,75 лв.
239,00 лв.
Месечна вноска
ГПР
ГЛП
Първоначална вноска
Обща стойност
Планинска вело каска SMITH ENGAGE 2 MIPS цвят MATTE POPPY / TERRA. Каската притежава 21 vents (вентилационни отвора) и система за вентилиране AirEvac Сигурността се гарантира от Koroyd протекция, както и MIPS слой, позволяващ контролирано въртеливо движение межу каската и главата. Каската тежи 350gr (за М размер) и има затягаща система VaporFit. ENGAGE 2 MIPS има сертификат за безопасност CPSC, CE EN 1078.
Количество
716736763613
Наличен

Имформация

МОДЕЛ
ENGAGE 2 MIPS
Тегло
350gr
Отвори
21 Vents
Fit
Vaporfit
Защита
Koroyd
Конструкция
In-Mold Construction
Вентилации
Airevac
Сертификация
Cpsc, Ce En 1078
СЕЗОН
SS23
Аудио съвместимост
No
Мипс
Yes

Специфичен код

ean13
716736763613

Независимо дали се отправяте към далечна местност в дивата природа, наслаждавате се на писти в ски и сноуборд парка или се спускате по добре обработени писти, Smith предлага идеалното решение. Техните каски за велосипедисти и зимните каски за ски и сноуборд са проектирани с отличителните технологии за защита Koroyd и Mips, които смекчават и пренасочват силата на удара върху главата по време на сблъсък. Каските на Smith осигуряват индивидуален комфорт с високотехнологични прилепващи механизми, регулируема вентилация за оптимален контрол на температурата по време на каране, и безпроблемна съвместимост с очилата за велосипедисти и зимните очила за ски и сноуборд на Smith, гарантиращи ясна видимост без замъгляване.

Каски SMITH с Koroyd защита

Koroyd technology for protection of snow helmets smith

Бариера за вашия мозък

Максималната защита на Koroyd поглъща повече енергия, подобрява вентилацията и работи по-добре от традиционните материали, защото използва цилиндрична структура. Цилиндрите са изградени от 95% въздух и поемат удар като едновременно се смачкават докато традиционните методи за защита работят на принципа на пружината, която отблъсква напрежението. Koroyd превъзхожда другите материали на всеки етап от компресията като абсорбира енергията вместо да я отблъска и спомага за намаляване на риска от нараняване.

Смачква. Абсорбира. Защитава.

Мрежата от цилиндрични клетки на Koroyd се смачква мигновено и непрекъснато, като абсорбира максимално силата, за да контролира движението във всеки ъгъл на удара и всяка повърхност, като свежда до минимум енергия, предавана на главата.

Висока производителност

Koroyd осигурява защита, вдъхваща увереност, без да прави компромис с ежедневните нужди от производителност.

Проветрение

Защитното ядро покрива стратегически зони, докато отворените клетки позволяват на горещия въздух да излезе навън, а на свежия - да се движи по своя път.

Ултралек

Коройд е 95% въздух. Това дава възможност за по-лека, компактна и по-бърза защита, която води до намаляване на умората в движение.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата