• -111,80 лв.
2024 Bent Metal AXTION blue/green | Мъжки сноуборд автомати - Изображение - AQUAMATRIX

2024 Bent Metal AXTION blue/green | Мъжки сноуборд автомати

  • Rating
447,20 лв. Спестете 111,80 лв.
559,00 лв.
Месечна вноска
ГПР
ГЛП
Първоначална вноска
Обща стойност
Bent Metal Axtion blue/green M 2024: С твърдост 6 от 10, те обещават ненадминат контрол във всички условия. Основата е от полимер, допълнена с широки, твърди страпове и кори, които реагират на всеки завой. Готови за действие, тези автомати са изборът на професионалистите от отбора на Bent Metal, предлагайки безкомпромисна производителност.
Количество
841049150666
Наличен

Имформация

МОДЕЛ
AXTION
Флекс
6
Шаси
Uni-Body Polymer Design
Кора за автомат
Performance Polymer Highback
Каишка на глезена
Power Construction Strap
Driveplate
Magnesium Fiber Driveplate
Каишка на пръстите
Grip Form Toe Strap
Диск
Large Axis Disk: 4x4 And Burton Channel
СЕЗОН
FW23

Специфичен код

ean13
841049150666

Всеки е чувал за мартенската пудра и всеки знае, че тя идва изневиделица, но всички забравяме за нея. Когато дойде краят на февруари и температурите се покачат, всички започваме да цъкаме с уста и да си говорим как пролетта е дошла, а с нея и зимата е приключила.

И всяка година забравяме за Мартенската пудра.

Март месец е пълен с метеорологични обрати и както денят може да е топъл и слънчев, така на следващия може да се събудим с огромна температурна разлика и с прясно навалял сняг. Земята все още е студена, има натрупала основа и дори малкият снеговалеж се задържа. От друга страна телата ни са загрели през сезона и са готови за сериозно каране в дълбок сняг. За това:

Не проспивай Мартенската пудра!

Зимата настъпва малко по-късно по нашите ширини, което пък означава, че продължава до малко по-късно. Ако преди карахме от началото на декември месец, то вече карането започва от януари, което пък автоматично означава, че март месец остава един сериозен месец за практикуване на зимни спортове. Пудрата през месец март е митично създание, което се появява, като в сън, остава за малко и после се изпарява буквално, така че ако искаш да се срещнете...

Дебни за Мартенската пудра!

Сезонът не свършва февруари, сезонът продължава и март месец, когато ще се ровим в пудрата и ще се наслаждаваме на слънчевите дни на планината.

Помогни ни да напишем заедно легендата за Мартенската пудра , като ни разкажеш в снимки или коментар за твоето преживяване по снежните планини през март месец!

Да се помолим за Мартенска пудра!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата