• -75,80 лв.

2021 Bent Metal JOINT charcoal | Сноуборд автомати

  • Rating
303,20 лв. Спестете 75,80 лв.
379,00 лв.
2021 Bent Metal JOINT charcoal е All Mountain мъжки сноуборд автомат с твърдост 5 от 10. База от полимер, създадена от една единствена отливка, големи дискове, помпи от закален алуминий, изключително удобни страпове и кора, която ще ви даде подкрепа навсякъде. Joint e изключително универсален апарат с много широко приложение и ниско тегло.
Доставка от 24 до 72 часа
Количество
841049078588
Наличен

Имформация

Модел
Joint
Флекс
5
Шаси
Uni-Body Polymer Design
Кора за автомат
Performance Polymer Highback
Каишка на глезена
Mobility Strap
Driveplate
Boron Fiber Driveplate
Каишка на пръстите
Light Form Toe Strap
Диск
Large Axis Disk: 4x4 And Burton Channel
Сезон
Fw20

Специфичен код

ean13
841049078588

Всеки е чувал за мартенската пудра и всеки знае, че тя идва изневиделица, но всички забравяме за нея. Когато дойде краят на февруари и температурите се покачат, всички започваме да цъкаме с уста и да си говорим как пролетта е дошла, а с нея и зимата е приключила.

И всяка година забравяме за Мартенската пудра.

Март месец е пълен с метеорологични обрати и както денят може да е топъл и слънчев, така на следващия може да се събудим с огромна температурна разлика и с прясно навалял сняг. Земята все още е студена, има натрупала основа и дори малкият снеговалеж се задържа. От друга страна телата ни са загрели през сезона и са готови за сериозно каране в дълбок сняг. За това:

Не проспивай Мартенската пудра!

Зимата настъпва малко по-късно по нашите ширини, което пък означава, че продължава до малко по-късно. Ако преди карахме от началото на декември месец, то вече карането започва от януари, което пък автоматично означава, че март месец остава един сериозен месец за практикуване на зимни спортове. Пудрата през месец март е митично създание, което се появява, като в сън, остава за малко и после се изпарява буквално, така че ако искаш да се срещнете...

Дебни за Мартенската пудра!

Сезонът не свършва февруари, сезонът продължава и март месец, когато ще се ровим в пудрата и ще се наслаждаваме на слънчевите дни на планината.

Помогни ни да напишем заедно легендата за Мартенската пудра , като ни разкажеш в снимки или коментар за твоето преживяване по снежните планини през март месец!

Да се помолим за Мартенска пудра!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата