• -20%
2023 LIB-TECH COLD BREW 153 | Сноуборд дъска - Изображение - AQUAMATRIX

2023 LIB-TECH COLD BREW 153 | Сноуборд дъска

  • Rating
847,20 лв. Спестете 20%
1059,00 лв.
Месечна вноска
ГПР
ГЛП
Първоначална вноска
Обща стойност
Lib Tech Cold Brew 153 2023 е дирекшънъл средно твърд сноуборд за всякакъв терен с фокус към фрирайда. Една от дъските, за които уравнението цена-качество важи на 100 процента. C2 рокер хибриден профил, Magne-traction и TNT база. - All mountain/Directional - една от дъските, с които няма как да сгрешиш, ако искаш да караш навсякъде - C2 рокер хибриден профил, Magne-traction и TNT база - бюджетен модел със страхотни показатели
Доставка от 24 до 72 часа
Количество
841049143910
Наличен

Имформация

МОДЕЛ
Cold Brew
Контактна площ
113
Тегло човек (кг)
40+ kg
Разкрач Мин-Макс
50.8 - 63.5 / 3.8cm
Ширина в талията
25.7
Ширина в носа
29.7
Ширина в опашката
29.3
Флекс [0-10]
5.5
Радиус
8.2
Контур
C2
Профил на борда
Directional
СЕЗОН
FW22

Специфичен код

ean13
841049143910

Всеки е чувал за мартенската пудра и всеки знае, че тя идва изневиделица, но всички забравяме за нея. Когато дойде краят на февруари и температурите се покачат, всички започваме да цъкаме с уста и да си говорим как пролетта е дошла, а с нея и зимата е приключила.

И всяка година забравяме за Мартенската пудра.

Март месец е пълен с метеорологични обрати и както денят може да е топъл и слънчев, така на следващия може да се събудим с огромна температурна разлика и с прясно навалял сняг. Земята все още е студена, има натрупала основа и дори малкият снеговалеж се задържа. От друга страна телата ни са загрели през сезона и са готови за сериозно каране в дълбок сняг. За това:

Не проспивай Мартенската пудра!

Зимата настъпва малко по-късно по нашите ширини, което пък означава, че продължава до малко по-късно. Ако преди карахме от началото на декември месец, то вече карането започва от януари, което пък автоматично означава, че март месец остава един сериозен месец за практикуване на зимни спортове. Пудрата през месец март е митично създание, което се появява, като в сън, остава за малко и после се изпарява буквално, така че ако искаш да се срещнете...

Дебни за Мартенската пудра!

Сезонът не свършва февруари, сезонът продължава и март месец, когато ще се ровим в пудрата и ще се наслаждаваме на слънчевите дни на планината.

Помогни ни да напишем заедно легендата за Мартенската пудра , като ни разкажеш в снимки или коментар за твоето преживяване по снежните планини през март месец!

Да се помолим за Мартенска пудра!

MAGNE-TRACTION

или къдрав кант (както казваме на български) е революционна технология на Mervin Mfg. Системата се състои от 7 допирни точки на канта(при сноуборда) и 5(при ските). Стандартно при останалите ски и сноуборд производители, допирните точки са 2(в горната и долната част). Това гарантира отлично сцепление при лед и твърда писта. Мотото на технологията е „Turn ice into powder”, което в директен превод е „превръща леда в пудрa.

ПРЕВЪРНИ ЛЕДА В ПУДРА!

MAGNE-TRACTION има 7 стратегическо разположени допирни точки. Първите 2, при носа и опашката са стандартните. Следващите 4 са малко по-изразени, а по средата на радиуса( в ценъра на дъската) е най-силно изразената вълна. Ако погледнем канта от носа към опашката или на обратно ще видим, че колкото повече се движим към най-тясната част на талията, толкова по-силно изразен става MAGNE-TRACTION. Най-простото сравнение за технологията би бил къдравият нож за хляб, който разрязва най-добре, същото важи и за дъските и ските, произведени от Mervin. Спрямо различните модели, MAGNE-TRACTION e различно изразен, при някои модели се вижда по-добре, при някои е по-слаб.

Ако искате да имате контрол и сигурност дори и на лед, то MAGNE-TRACTION е за вас!

Magne-Traction® Филмът

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата