2024 Roxy DAWN CYNTHIA ROWLEY 142 | Сноуборд дъска - Изображение - AQUAMATRIX

2024 Roxy DAWN CYNTHIA ROWLEY 142 | Сноуборд дъска

  • Rating
699,00 лв.
Месечна вноска
ГПР
ГЛП
Първоначална вноска
Обща стойност
Сноуборд за жени Roxy DAWN CYNTHIA ROWLEY 142, създаден от Синтия Роули, известен дизайнер от Ню Йорк, сътрудничи с Roxy, комбинирайки мода и приключение. Сноубордът Roxy Dawn показва ярки дизайни, предлага мек флекс, туин геометрия и Magne-Traction за контрол. Неговият контур Easy Rise гарантира гладко каране. Най-добре се комбинира с автоматите Roxy Viva или Rock-it Dash. Подходящ за начинаещи.
Количество
841049161082
Наличен

Имформация

МОДЕЛ
DAWN CYNTHIA ROWLEY
Контактна площ
102
Разкрач Мин-Макс
18.5"-23.5"/0"
Ширина в талията
23.2
Ширина в носа
27.1
Ширина в опашката
27.1
Флекс [0-10]
3
Радиус
7
Контур
Rocker
Профил на борда
Rocker
СЕЗОН
FW23

Специфичен код

ean13
841049161082

Всеки е чувал за мартенската пудра и всеки знае, че тя идва изневиделица, но всички забравяме за нея. Когато дойде краят на февруари и температурите се покачат, всички започваме да цъкаме с уста и да си говорим как пролетта е дошла, а с нея и зимата е приключила.

И всяка година забравяме за Мартенската пудра.

Март месец е пълен с метеорологични обрати и както денят може да е топъл и слънчев, така на следващия може да се събудим с огромна температурна разлика и с прясно навалял сняг. Земята все още е студена, има натрупала основа и дори малкият снеговалеж се задържа. От друга страна телата ни са загрели през сезона и са готови за сериозно каране в дълбок сняг. За това:

Не проспивай Мартенската пудра!

Зимата настъпва малко по-късно по нашите ширини, което пък означава, че продължава до малко по-късно. Ако преди карахме от началото на декември месец, то вече карането започва от януари, което пък автоматично означава, че март месец остава един сериозен месец за практикуване на зимни спортове. Пудрата през месец март е митично създание, което се появява, като в сън, остава за малко и после се изпарява буквално, така че ако искаш да се срещнете...

Дебни за Мартенската пудра!

Сезонът не свършва февруари, сезонът продължава и март месец, когато ще се ровим в пудрата и ще се наслаждаваме на слънчевите дни на планината.

Помогни ни да напишем заедно легендата за Мартенската пудра , като ни разкажеш в снимки или коментар за твоето преживяване по снежните планини през март месец!

Да се помолим за Мартенска пудра!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата