Cage Bontrager ORP Bat Cage Black

  • Rating
29,00 лв.

Cage Bontrager ORP Bat Cage Black

Количество
601842094297
Изчерпано

Един глобален проблем

Всяка година 18 милиарда килограма платстмаса замърсяват океани, плажове и водни площи по света.

Ефектът на рибарските мрежи

10% от цялата пластмаса в океана е от рибарски мрежи. А най-лошото е, че те са четири пъти по-вредни за океаните от всички други форми на замърсяване с пластмаса.

Лесното решение

Bontrager Bat Cage дава нов живот на стари захвърлени рибарски мрежи, като ги събира от океаните и ги превръща в нещо полезно.

Bureo и netplus

Bat Cages е продукт, изработен от найлонови парчета NetPlus на Bureo. Bureo събира излезли от употреба рибарски мрежи в Чили и ги рециклира в суров найлон, от който могат да се изработят всякакви неща - от слънчеви очила до скейтбордове.

Един продукт, голямо въздействие

Едногодишно снабдяване с рециклираните стойки предотвратява приблизително 4000 квадратни метра рибарски мрежи от замърсяване на океаните.

Партньори за по-добро бъдеще

Trek е член от основателите на NextWav - сдружение на партьорски компании от разнообразни сфери на индустрията, посветени на мисията да държат пластмасата в икономиката и далеч от океаните.

По-добри продукти за по-добра планета

Отдадени сме да намалим отпечатъка, който оставяме след себе си и съответно да изобретяваме системи за преизползване на материали където е възможно. Този продукт, както и други, съдържат рециклиран материал и са произведени използвайки по-природосъобразен процес.

Имформация

Модел
Bat Cage
Сезон
Ss20

Специфичен код

ean13
601842094297
close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата