• -75,80 лв.
SMITH SURVEY J MIPS matte white green mirror | ски & сноуборд каска - Изображение - AQUAMATRIX

SMITH SURVEY J MIPS matte white green mirror | ски & сноуборд каска

  • Rating
303,20 лв. Спестете 75,80 лв.
379,00 лв.
Месечна вноска
ГПР
ГЛП
Първоначална вноска
Обща стойност
Доставка от 24 до 72 часа
Количество
716736539560
Наличен

Имформация

МОДЕЛ
SURVEY J MIPS
Тегло
700gr
Отвори
14 Vents
Fit
Adjustable Dial Fit
Защита
Koroyd
Конструкция
In-Mold Construction
Вентилации
Airevac
Сертификация
Astm F 2040, Ce En 1077 2007 Class B
СЕЗОН
FW21
Аудио съвместимост
No
Мипс
Yes

Специфичен код

ean13
716736539560

Всеки е чувал за мартенската пудра и всеки знае, че тя идва изневиделица, но всички забравяме за нея. Когато дойде краят на февруари и температурите се покачат, всички започваме да цъкаме с уста и да си говорим как пролетта е дошла, а с нея и зимата е приключила.

И всяка година забравяме за Мартенската пудра.

Март месец е пълен с метеорологични обрати и както денят може да е топъл и слънчев, така на следващия може да се събудим с огромна температурна разлика и с прясно навалял сняг. Земята все още е студена, има натрупала основа и дори малкият снеговалеж се задържа. От друга страна телата ни са загрели през сезона и са готови за сериозно каране в дълбок сняг. За това:

Не проспивай Мартенската пудра!

Зимата настъпва малко по-късно по нашите ширини, което пък означава, че продължава до малко по-късно. Ако преди карахме от началото на декември месец, то вече карането започва от януари, което пък автоматично означава, че март месец остава един сериозен месец за практикуване на зимни спортове. Пудрата през месец март е митично създание, което се появява, като в сън, остава за малко и после се изпарява буквално, така че ако искаш да се срещнете...

Дебни за Мартенската пудра!

Сезонът не свършва февруари, сезонът продължава и март месец, когато ще се ровим в пудрата и ще се наслаждаваме на слънчевите дни на планината.

Помогни ни да напишем заедно легендата за Мартенската пудра , като ни разкажеш в снимки или коментар за твоето преживяване по снежните планини през март месец!

Да се помолим за Мартенска пудра!

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата