СНОУБОРД ДЪСКИ

"Дори не бих нарекъл сноуборда спорт. За мен това е начин на живот", са думи на легендата в сноубординга Травис Райс, с които се съгласяваме безусловно. Най-отдадените карачи прикрепят сноуборд дъските освен към краката си, и към душите си. 

Следвайки същия принцип, заклети сноуборд брандове като Lib Tech, GNU и Roxy остават предани на върховата прецизност на ръчната изработка на сноуборд дъски, фино съчетана с революционни технологии, а триумфът на усилията им всеки път дава живот на нова съвършена машина с уникален сноуборд профил. В края на деня всяка тяхна дъска излиза на пазара с мисията да докосне снега като високотехнологичен борд от последно поколение, който да отприщи адреналина и пълния потенциал на истинския карач.

Превъзходството на прогресивните сноуборд дъски, предлагани от AQUAMATRIX, проличава в повишената динамика, стабилност и контрол, които предлагат за всеки стил на каране. Широката гама от фрийстайл, фрийрайд и бордове за цялата планина отговаря на изискванията и на най-претенциозните сноубордисти. 

Избери премиум сноуборд дъска с безкомпромисни характеристики и превърни екстремните си зимни приключения в епичен шедьовър!

Вижте повече Скрийте

Тук са 203 продукта.

Показани са 1-30 от общо 203 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата