ФРИРАЙД СКИ

Ските за фрирайд на Lib Tech са въплъщение на хармонията между прецизност и мощ, създадени за тези, които търсят неустоимо планинско преживяване.

В сърцето на всяка една ска е процесът "Mervin Made". Този ангажимент гарантира ски, които не само процъфтяват по склоновете, но и отговарят на устойчиви практики. Известната конструкция Eco Light е свидетелство за този ангажимент. Отличаващата се технология magne-traction е друг знаков символ.

Като осигурява на скиорите изключително сцепление на ръба, те гарантира увереност дори по най-стръмните и заледени терени. Карвирането и управлението стават нещо обичайно, позволявайки на авантюристите да се потопят напълно в обкръжаващата среда. В постоянно развиващия се свят на ските за фрирайд, Lib Tech се откроява.

Съчетавайки естетическа красота с функционален блясък, техните ски са повече от оборудване. Те са стабилни спътници във всяко приключение извън писта, насърчавайки интелигентния дизайн, устойчивото майсторство и духа на свободното изразяване по склоновете.

Вижте повече Скрийте

Тук са 10 продукта.

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата