СНОУБОРД И СКИ РЪКАВИЦИ ЗА МЪЖЕ

Сноуборд и ски ръкавиците за мъже на Level са символ на иновацията и качеството. Оборудвани с MEMBRA-THERM Plus и PRIMALOFT, тези ръкавици са създадени с конкретна цел - да се справят с предизвикателствата на студените зимни условия.

Технологията MEMBRA-THERM Plus гарантира, че ръкавиците не само отблъскват водата, но също така предоставят изключително дишаща мембрана. Тя работи усърдно, за да поддържа ръцете сухи, като осигурява оптимален баланс между задържане на топлината и управление на влагата.

PRIMALOFT също играе ключова роля, като предлага топлинна ефективност, ненадмината от други производители. Тази технология за изолация е известна със способността си да поддържа топлина, дори в мокри условия.

Със сноуборд и ски ръкавиците за мъже на Level, комбинацията от технологиите MEMBRA-THERM Plus и PRIMALOFT, вие ще се готови да се справите с  топлина регулация, влагата и да си осигурите дълготрайна защита.

За мъжа, който смело се впуска в приключения и търси емоции сред мраза и снега, тези ръкавици предлагат сигурност и защита, съчетавайки най-съвременните технологии с усъвършенстван дизайн и изтънчена естетика.

Вижте повече Скрийте

Тук са 152 продукта.

Показани са 1-30 от общо 152 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата