ФРИСТАЙЛ СКИ

Скиите UFO представляват майсторски клас в дизайна за фристайл ски, като използват почитания процес "Mervin Made". Mervin Manufacturing, основната компанията на Lib Tech, е известна със своя устойчив, ръчно изработен подход, а скиите UFO не правят изключение. Вградена в конструкцията им е етосът на интелигентния дизайн, като се гарантира, че всеки аспект на ските, от върха до опашката, има своята функция и подобрява представянето.

Един от наистина впечатляващите аспекти на UFO е тяхната конструкция Eco Light. Този иновативен подход към дизайна акцентира както върху устойчивостта, така и върху представянето. Използвайки екологично чисти материали, без да прави компромис с теглото или здравината, Lib Tech гарантира, че скиорите не трябва да избират между решения, съобразени с околната среда, и представяне от най-високо ниво.

Освен функционалните си качества, двойната конструкция на UFO уловява същността на фристайла, предоставяйки на скиорите плавността за обратни кацания и маневри в предизвикателни терени.

Ярките графики, характерни за Lib Tech, служат като визуален показател за ангажимента на марката към иновацията и изразяването. С UFO, Lib Tech преплита традицията с прогреса, представяйки ски, изработени на ръка, с иновативен дизайн и екологично съзнателност.

Вижте повече Скрийте

Тук са 5 продукта.

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата