СНОУБОРД И СКИ МАСКИ ЗА МЪЖЕ

Ски и сноуборд маските на Smith за мъже предлагат яснота на виждане и производителност в планински условия. Съчетавайки най-новите технологии със стилен дизайн, тези маски издигат планинските ви преживявания на нови висоти.

Технологията ChromaPop усилва контраста на цветовете, гарантирайки изключителна видимост в различни снежни условия. Независимо дали карате по безупречни склонове или се справяте с техничен терен, ChromaPop осигурява кристално яснота на всеки детайл и ви позволява да се адаптирате уверено към променящата се среда.

Сноуборд и ски маските също включват технологията MAG, магнитна система за бърза смяна на лещите, за да се адаптират към различна светлина. Тази гъвкавост гарантира, че сте готови за всяка ситуация - от каране в условия със слаба светлина до спускания на слънчеви склонове.

Удобството е от първостепенно значение, с отзивчива система за прилягане и 3-слойна DriWix пяна за лице, която осигурява здраво и удобно носене. С мъжките маските на Smith придобивате надежден спътник за вашите планински приключения.

Вижте повече Скрийте

Тук са 54 продукта.

Показани са 1-30 от общо 54 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата