СНОУБОРД И СКИ РЪКАВИЦИ ЗА ЖЕНИ

Сноуборд и ски ръкавиците за жени на Level безупречно съчетават елегантност с функционалност. Създадени с прецизност, те отговарят на желанието на съвременната жена за стил, без да правят компромис с производителността.

Разработени да пасват на уникалните контури на женската ръка, те са свидетелство за отдадеността на Level към качеството. Ключовата характеристика за тяхната ненадмината производителност е използването на технологията MEMBRA-THERM Plus.

Тази функция гарантира, че ръцете остават сухи благодарение на изключителната водоустойчивост и ефективната дишаща мембрана. Това качество на ръкавиците да управляват влагата и топлина е критично за зимните приключения. Подчертавайки още повече изолационните им способности с технологията PRIMALOFT. Предлагайки несравнима топлина, особено при влажни условия, това е ясен знак за ангажимента на Level към комфорта.

Освен техническите им характеристики, тези ръкавици излъчват изтънченост, превръщайки ги не само в зимна необходимост, но и в стилна екипировка. С Level дамите имат гаранция за топлина, стил и несравнимо удобство.

Вижте повече Скрийте

Тук са 55 продукта.

Показани са 1-30 от общо 55 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата