ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕДИ

Към избора на детски велосипед трябва да се подходи с нужната отговорност и внимание, тъй като от качеството на изработката зависи както сигурността на детето, така и комфорта и удоволствието, което то ще изпитва по време на колоездене. Американската компания TREK включва в асортимента си първокласни детски велосипеди, като по този начин остава вярна на имиджа си да проектира колелета с безкомпромисни характеристики за всяка възраст.

В AquaMatrix.bg ще откриете детски велосипеди TREK с изключително лека конструкция и високо качество на компонентите за максимална сигурност и комфорт при каране. Селекцията ни се състои от колелета както за 3-4 годишни деца, така и от велосипеди с размер на гумите 20 и 24 цола. Предлагаме разнообразие от детски велосипеди, които са подходящи за каране в градски условия или по планински пътища, а цветовете и красивите дизайни впечатляват малки и големи.

Разгледайте новите модели велосипеди и направете наистина страхотен подарък на вашето дете! Изберете детско колело TREK за момче или момиче с търсения размер и поръчайте с безплатна доставка от AquaMatrix.bg.

Вижте повече Скрийте

Тук са 27 продукта.

Показани са 1-27 от общо 27 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата