СНОУБОРД ОБУВКИ МЪЖЕ

Когато се потопите в света на сноубординга, подходящата обувка е от решаващо значение. Съчетание от технология, стил и комфорт, мъжките сноуборд обувки на Northwave обещават да преопределят вашето планинско преживяване. 


Обувките Decade са символ на прецизността и здравината. Проектирани за тези, които изискват неотстъпчива подкрепа, тяхната конструкция обещава несравнима отзивчивост, позволявайки на сноубордистите да извършват сложни движения с лекота. За тези, които ценят неограничената свобода на движение, моделът Freedom предлага точно това. Лек и адаптиран за плавни движения, той е идеалният избор за фристайлъри и за тези, които искат да се движат свободно по снега.

Обувките Hover Spin поставят иновациите на първо място.Съвременните им механизми за затягане обещават бързо регулиране, гарантирайки перфектно прилягане и по-добър контрол на дъската.

По същество, мъжката колекция на Northwave е ангажимент към отличието, гарантирайки, че всяко спускане е толкова впечатляващо, колкото и изкачването.

Вижте повече Скрийте

Тук са 31 продукта.

Показани са 1-30 от общо 31 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата