ЗИМНИ КАСКИ

Сноуборд и ски каските на Smith изящно съчетават новаторство с безкомпромисна безопасност в адреналиновия свят на зимните спортове. Символ в индустрията, Smith непрекъснато създава технологични и дизайнерски решения, гарантирайки оптимална безопасност и елегантен външен вид на пистите.

Известната конструкция Aerocore™ включва Koroyd® за подобрена защита, предлагайки проветрение, регулация на температурата и устойчивост на удари. В съчетание с това, иновативната технология AirEvac гарантира съвместността на маска и каска, регулацията на въздуха и значително намалява замъгляването на маската, гарантирайки ясно зрение по време на снежните спускания.

Безопасността е още по-подсилена с включването на технологията MIPS, проектирана да намали ротационните сили при наклонени удари в главата.

Сноуборд и ски каските на Smith с лек и ергономичен дизайн гарантират комфорт през целия ден, докато се грижат за вашия стила ви по време на изпълнение, правейки ги незаменим спътник за всеки любител на зимните спортове.

Вижте повече Скрийте

Тук са 110 продукта.

Показани са 1-30 от общо 110 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата