РЪКАВИЦИ ЗА СКИ И СНОУБОРД

Истинското удоволствие и адреналин от зимните спортове идват с правилното оборудване, което елиминира дискомфорта от ниските температури и студения вятър. Точно затова ръкавиците за ски и сноуборд са един от най-важните компоненти от екипировката. Сухите и топли ръце са важно условие да останете концентрирани в спусканията и основна причина да инвестирате във висококачествени ръкавици за ски и сноуборд.

Независимо дали търсите ски или сноуборд ръкавици с 5 пръста, лапи Lobster или Trigger, в AQUAMATRIX ще откриете едни от най-добрите и високотехнологични мъжки, дамски и детски модели с марката LEVEL - италиански бранд, надминаващ всякакви изисквания за комфорт в зимни условия!

Премиум селекцията ни от ски и сноуборд ръкавици комбинират революционни технологии от най-висок клас, благодарение на които се постига съвършена термоизолация и непромокаемост. Внедряването на следващо поколение иновации осигурява изключително дълъг живот на ръкавиците, запазва ръцете ви топли и сухи дори и при най-екстремни метеорологични условия, и същевременно предотвратява нежелателното изпотяване.

Избирайки първокласни ръкавици за ски и сноуборд от aquamatrix.bg, си гарантирате комфорт без компромис при всяко спускане в планината!

Вижте повече Скрийте

Тук са 256 продукта.

Показани са 1-30 от общо 256 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата