СНОУБОРД ЖЕНИ

Открийте колекцията от сноуборди за жени - симфония от стил, производителност и прецизност, адаптирана за сноубордиските. Всеки борд, като мощният GNU Barrett или грациозният Lib Tech Glider, е създаден с безупречно внимание към детайла. Дизайнът им гарантира лесното покоряване на завои, превъзходен контрол и бърза маневреност, постигнати чрез по-лека конструкция и адаптирана гъвкавост. 


Разработени за размера на дамските обувки за сноуборд, те предотвратяват подваждането на пръстите и петите осигурявайки стабилност на краката върху дъската. Някои се гордеят с хибриден профил, съчетаващ прецизността на кембъра с плаващите свойства на рокера. Естетиката, видима в бордове като Roxy Torah Bright, отразява същността на женския дух.

Асиметричните характеристики в избрани модели подобряват ергономията и производителността на снега. Без значение дали сте начинаещ, който намира утеха в Roxy Sugar, или опитен професионалист, който покорява върхове с Lib Tech Dynamiss, нашата колекция обещава съчетание на технология и естетика, предоставяйки неустоимо изживяване при каране за всяка дама.

Вижте повече Скрийте

Тук са 50 продукта.

Показани са 1-30 от общо 50 артикул(а)

Активни филтри

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата