Смени с МАГИЯ | Магнитна рамка

MAG™ "магическа" технология, която ти позволя

бърза смяна във всякакви условия

СМЯНАТА НА ПЛАКИТЕ СТАВА СВЕТКАВИЧНО БЪРЗО И ЛЕСНО

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНОВАТИВНАТА QUICK RELEASE СИСТЕМА НА SMITH MAG™

Новото поколеное на технологичната спортна серия на SMITH е вече тук! Аеродинамичните Attack MAG™, Attack Max MAG™ и Attack MTB MAG™ са по-бързи във всеки един детайл.Изпитайте скоростта на светлината при смяната на плаките си, само с един клик със системата Smith MAG™, иновационна технология, която позволява да смените и инсталирате желаната от вас плака с минимално усилие.

МЕХАНИЗЪМ

Два противоположни N52 неодимови магнита с максимално привличане, изчислени спрямо размера на рамката и вградени в нея, за да осигурят максимално заключване на плаката. Механизъм, готов да се справи с всяка една външна сила, целящ да осигури минимален стрес върху визуалния прозорец.

ИЗЖИВЯВАНЕТО

CHROMAPOP

Без значение дали сте в планината, на пътеката или на асвалтовия път, нашата технология ви позволя да виждате всеки един детайл и цвят извън границите на нормалните възможности. ChromaPop™ eлиминира причинителите на цветовото объркване и предоставя по-голямо разграничение, повече натурален цвят и несравнима яснота на картината, благодарение на технологията си за високо контрастен оттенък при ниски и слаба светлина.

ДВЕ ПОЗИЦИИ НА РЕГУЛИРУЕМИТЕ ПАДОВЕ ЗА НОСА

Двете степени на регулируемите падове позволяват да настроите очилата точно по характеристиките на вашия нос, създавайки максимална прилепналост и удобство. Това гарантира, че ще можете позионирате вашия Attack MAG™, Attack Max MAG™ и Attack MTB MAG™ по начин, в който ще има перфектната вентилация и комфорт.

НЕВИДИМО ПРИЛЕПВАНЕ

С лекия си дизайн без рамка, Attack MAG™, Attack Max MAG™ и Attack MTB MAG™ прилепват и се сливат с лицето на карача, осигурявайки максимална вентилация и сто процентова интеграция с вело каските на SMITH. Двете позиции на падовете за носа гарантират комфорт и сигурност, че очилата няма да се отделят от лицето ви.

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата