В сервиза за велосипеди механик е сложил Trek велосипед на стенд и го ремонтира.

ЗА СЕРВИЗА

Вашето колело заслужава най-доброто! Нашата мисия е да ви предоставим качествен сервиз, така че да се чувствате в пълна безопасност и да се наслаждавате на всяка минута прекарана в колоездене. Разбираме радостта от каране в планината, по шосето или до работа и целим да минимализираме неудобствата. И също така колко разочароващо е дългото чакане и пренебрежителното отношение. Затова при нас можете да очаквате бързо, внимателно и професионално обслужване в София.

Ремонт и поддръжка на велосипеди

В сервиза ще намерите услуги за базов ремонт и поддръжка както и за преглед и диагностика на шокове, вилки и електрически компоненти. Ние вдигаме нивото на обслужване, като оглеждаме за проблеми, които не са били забелязани първоначално. Целта ни е велосипедът да функционира безупречно. Не правим компромиси по отношение на време и усилия за ремонта на колелото ви.

Специализиран сервиз

Отличаваме се със специализиран сервиз за поправка на шокове, вилки и амортисьори в София . Работим с висок клас инструменти и разполагаме с всички необходими части на Magura, Maxxis, Shimano, Bontrager, FOX, Bosch за поправка на всякакви велосипеди, включително и електрически. Всичко това гарантира оптимална работа и дълъг живот на компонентите на велосипеда.

Над 8 години опит

Екипът от механици, с над 8 години стаж в сервиза на велосипеди, не само че ще се погрижи за вашето колело като за свое, но всеки един от тях е и сертифициран от Trek Academy. В допълнение, те са минали през технически обучения на Specialized, Magura и FOX за сглабяне и разглабяне на шокове и вилки. Това e гаранция, че велосипедът ви е в ръцете на истински професионалисти.

Ние държим всеки велосипед да е в добро техническо състояние и да получите адекватно съдействие.

Услуги на сервиза и цени

Услуги и пакети

Специализирани в MTBs, шосейни и електрически велосипеди, ние гарантираме ненадминато и всеобхватно обслужване. Нашето уникално предимство? Процесът на проверка, който открива потенциални проблеми, преди те да станат сериозни.

Карането с велосипед трябва да бъде изключително преживяване, и точно това осигуряваме с всяко посещение в сервиза за ремонт и поддръжка на колела в София. Колоезденето е удоволствие и комфорта е в сърцето на това, което правим. Механиците ще настроят велосипеда ви с прецизност и любов, създавайки персонализирано усещане докато карате.

Вижте услуги и цени
Високoкачествени части и инструменти за велосипеди от Magura, Maxxis, Bontrager, Topeak, Shimano, FOX, SRAM.

Инструменти и компоненти

От хидравлични системи на Magura до гуми от Maxxis, избираме само висококачествени компоненти. Доверете се на легендарни марки като Bontrager, Topeak, Bosch, Shimano, FOX и SRAM за поправка и обновениe на частите за различни категории колела.

Нашата философия е непреклонна: интегрираме само части, които сме тествали и в които вярваме. С експертиза, удовлетворението ви е гарантирано. Ангажиментът ни към качеството осигурява висок стандарт на избраните части за услуги като изправяне и наплитане на капли, поставяне на инсърти или смяна на гума.
Вижте части

Карайте с увереност, ние сме тук за Вас!

От спуканите гуми до настройката на скоростите, можете да разчитате на подкрепа.

Елате днес за висококачествено обслужване на Вашия велосипед!

Открийте местоположението тук

Информация за сервиза

Работно време

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00

Събота: 10:00 - 18:00

Неделя: Почивен ден

Локация

София, ул.Йерусалим №15

Телефон за контакти

+359 882871056

Свържете се с нас

Благодарим ви, че посетихте страницата на сервиза! Ако имате въпроси или неясноти относно услугите ни за ремонт на велосипеди, ние сме на разположение. Въпреки че сме описали ценовата листа и конкретните услуги на сайта, разбираме, че нуждите на всеки велосипед могат да бъдат уникални. Моля, свържете се с нас за допълнителни въпроси за услугите на сервиза и персонализираните решения. Нека гарантираме, че велосипедът е в топ състояние при какъвто и да е терен!

Свържете с нас

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистриране на нов акаунт

Вече имате акаунт?
Влезте вместо това или Нулирай паролата